Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ot esrar görmek

Rüyada ot esrar görmek

Rüyada ot esrar görmek eline geçen paraları tutamayacağına, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına, yüksek mevkilere getirileceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına işarettir.

Rüyada ot esrar gördüyseniz:

  • İmajınız, kariyeriniz veya toplum içerisindeki duruşunuzla ilgili konularda hassaslaşabilirsiniz.

Rüyada esrar otu görmek düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine işarettir.

Rüyada ot esrar görmek kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına alamet etmektedir.

Rüyada esrar satın almak aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına yorulur.

Rüyada esrar çalmak ekmeğinin artacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada esrar satmak yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine alamet eder.

Rüyada esrar içeni görmek sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine inanılır.

Rüyada esrar ekmek sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine alamet eder.

Rüyada esrar içmek sevindirici haberler alınacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments