Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polise esrar yakalatmak

Rüyada polise esrar yakalatmak

Rüyada polise esrar yakalatmak sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, başarıya giden yolların açık olacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada polise esrar yakalatmak gördüyseniz:

  • Kötü ya da yararsız alışkanlıklarınızdan kurtulmanız gerekiyor.

Rüyada polise esrar yakalatmak kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, sevinç gözyaşları dökmeye işaret etmektedir.

Rüyada esrar tarlası görmek yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına yorulur.

Rüyada esrar içeni görmek moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, manevi mutluluğu tadacağına, işlerinin yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada esrar otu görmek dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, yeni bir eve sahip olacağına, hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ot esrar görmek zamanının boşa gideceğine, uzak bir yola gidileceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada esrar çekmek ağız tadından ve neşesinden de olacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada esrar içen görmek yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, korkularından kurtulacağına, çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Rüyada esrar saklamak prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments