Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada esrar tohumu görmek

Rüyada esrar tohumu görmek

Rüyada esrar tohumu görmek deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, refah içinde bir hayat yaşanacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına, işlerin çok iyiye gideceğine, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına delalet eder.

Rüyada esrar tohumu gördüyseniz:

  • Maddi açıdan harcamalarınızın artabileceği bir süreçtesiniz.

Rüyada esrar tohumu görmek kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada esrar görmek sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına delalettir.

Rüyada esrar saklamak anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada esrar içen görmek çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına inanılır.

Rüyada sarılmış esrar görmek şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına delalet eder.

Rüyada esrar çekmek kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, daha fazla başarı kazanılacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına rivayet eder.

Rüyada esrar yetiştirmek zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, kariyerinde atılım yapacağına delalettir.

Rüyada esrar ekmek duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments