Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada esrar yemek

Rüyada esrar yemek

Rüyada esrar yemek yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, geçim derdi yaşamayacağına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, işlerin başına geçeceğine, kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada esrar yemek gördüyseniz:

  • Karşı tarafın davranış ya da yaklaşımlarının nedenlerini anlamaya çalışmalısınız.

Rüyada esrar yemek kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada polise esrar yakalatmak tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, çok sıkıntılı günler yaşayacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada esrar tohumu görmek işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine delalet eder.

Rüyada esrar görmek her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının esrar içtiğini görmek çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada sevgilinin esrar içtiğini görmek işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına işaret eder.

Rüyada esrar içen görmek uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin esrar içtiğini görmek rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments