Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada esrar içen görmek

Rüyada esrar içen görmek

Rüyada esrar içen görmek maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, çözüm bulmak için fikir danışacağına, başı sıkışanın derdine çare bulacağına, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, adını işiyle duyuracağına işaret etmektedir.

Rüyada esrar içen gördüyseniz:

  • Size ilham veren, ilginç kişilerle bir araya gelmeniz durumunda yaşam tarzınızda değişiklikler oluşabilir.

Rüyada esrar içeni görmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına delalettir.

Rüyada sevgilinin esrar içtiğini görmek tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının esrar içtiğini görmek ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, pek çok fırsatı kaçıracağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin esrar içtiğini görmek saygınlığa, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına yorulur.

Rüyada esrar içen görmek böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine işarettir.

Rüyada esrar kullanmak kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, zamanla daha çok para elde edeceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada esrar sarmak çıkış yolları bulacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada esrar çalmak evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments