Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada esrar görmek

Rüyada esrar görmek

Rüyada esrar görmek kavgacı ve ters bir kişi olan rüya sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine işaret eder.

Rüyada esrar gördüyseniz:

  • İmajınızı güçlendirmenizi veya fiziksel olarak daha iyi hissetmenizi sağlayacak biraz rekabette içeren aktivitelere katılabilirsiniz.

Rüyada esrar tarlası görmek zor durumlarda kalacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada esrar ekmek kazançlı işlere yatırım yapacağına, maddi imkânlarının artacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine alamet eder.

Rüyada sevgilinin esrar içtiğini görmek iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine inanılır.

Rüyada esrar sarmak aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına, ihanet göreceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Rüyada esrar saklamak bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, hasret ve özlem gidereceğine, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına delalettir.

Rüyada esrar satın almak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine alamet eder.

Rüyada esrar görmek ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, işlerin günden güne daha da artacağına delalettir.

Rüyada esrar bulmak amaçlardan sapmaya, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, hayattan elini eteğini çekeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments