Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin esrar içtiğini görmek

Rüyada sevgilinin esrar içtiğini görmek

Rüyada sevgilinin esrar içtiğini görmek ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin esrar içtiğini gördüyseniz:

  • Kafası karışık olan veya problemlerini dile getirmekte zorlanan kişileri dikkatle dinlemenizde veya anlamaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada sevgilinin esrar içtiğini görmek konfor ve lüks içinde yaşayacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin esrar içtiğini görmek hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, kalbindeki kuşkulardan arınacağına, rüya sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine alamet eder.

Rüyada başkasının esrar içtiğini görmek iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada esrar içeni görmek hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada esrar içen görmek çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına alamet eder.

Rüyada esrar kullanmak sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine yorulur.

Rüyada esrar tarlası görmek kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada esrar saklamak hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments