Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin esrar içtiğini görmek

Rüyada birinin esrar içtiğini görmek

Rüyada birinin esrar içtiğini görmek rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, maaşının artacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, olmayacak hayallere kapılacağına, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine delalet eder.

Rüyada birinin esrar içtiğini gördüyseniz:

  • Hedeflerinize odaklanmanızda fayda var.

Rüyada sevgilinin esrar içtiğini görmek parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına delalettir.

Rüyada esrar içen görmek sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına tabir olunur.

Rüyada birinin esrar içtiğini görmek içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, büyük emekler vereceğine inanılır.

Rüyada başkasının esrar içtiğini görmek büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada esrar içeni görmek yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına, maddi yükümlülüklerinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada esrar otu görmek hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, elde edilecek menfaatlere, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada esrar satmak yaraların merheminin bulunulacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine, üst üste birçok sorun yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada esrar ekmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments