Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada esrar saklamak

Rüyada esrar saklamak

Rüyada esrar saklamak huzurlu ve sağlıklı olunacağına, yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, niyetini ve kalbini bozmayan rüya sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına işarettir.

Rüyada esrar saklamak gördüyseniz:

  • Farz ederek hareket etmek yanıltıcı olabilir.

Rüyada esrar saklamak rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine alamet eder.

Rüyada başkasının esrar içtiğini görmek çok başarılı işlerin altına imza atacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına delalettir.

Rüyada esrar içmek bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına alamet eder.

Rüyada esrar yetiştirmek sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, rahata ve huzura kavuşacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine delalettir.

Rüyada esrar tarlası görmek parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, hayır duaları alacağına delalettir.

Rüyada esrar tohumu görmek sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, birçok dedikoduya maruz kalacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine işarettir.

Rüyada esrar satmak kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine alamet eder.

Rüyada esrar içeni görmek yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, sevdiği kimseden hayır göreceğine, ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments