Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada esrar çekmek

Rüyada esrar çekmek

Rüyada esrar çekmek cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına delalet eder.

Rüyada esrar çekmek gördüyseniz:

  • Zamanınızı sevdiğiniz kişilerle geçirebilir, fikir alışverişlerinde bulunabilirsiniz.

Rüyada esrar çekmek aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, kişinin her işi severek yapacağına, çok hayırlı işlere atılacağına işarettir.

Rüyada esrar çalmak çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada esrar saklamak sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, başarılarının eksilmeyeceğine, yoluna pek çok engelin çıkacağına delalet eder.

Rüyada sevgilinin esrar içtiğini görmek hayata karşı cesaretleneceğine, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına yorulur.

Rüyada esrar tarlası görmek hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüleceğine, pişman olacağına inanılır.

Rüyada esrar yetiştirmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada esrar içeni görmek işlerin kötü bir duruma geleceğine, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına delalet eder.

Rüyada esrar satın almak bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments