Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarılmış esrar görmek

Rüyada sarılmış esrar görmek

Rüyada sarılmış esrar görmek işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, bahtın açılacağına, ün yapmayı başaracağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada sarılmış esrar gördüyseniz:

  • Sizi sınırlayan kişileri önemsemeyin.

Rüyada sarılmış esrar görmek sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına rivayet eder.

Rüyada esrar içen görmek malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, düzeninin yıkılmayacağına alamet eder.

Rüyada esrar yemek ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, bazı kayıplar olabileceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine delalettir.

Rüyada esrar içmek hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine delalet eder.

Rüyada esrar kullanmak anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine delalettir.

Rüyada esrar çekmek zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, herkesin takdirinin toplanacağına delalettir.

Rüyada birinin esrar içtiğini görmek dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada ot esrar görmek elde bulunan paranın tükeneceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments