Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada esrar tarlası görmek

Rüyada esrar tarlası görmek

Rüyada esrar tarlası görmek atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, makamını kaybedeceğine yorulur.

Rüyada esrar tarlası gördüyseniz:

  • Özel yaşamınız görüş alanınızı daraltıyor.

Rüyada esrar tarlası görmek çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine yorulur.

Rüyada sarılmış esrar görmek kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına işarettir.

Rüyada polise esrar yakalatmak rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, herkesin desteğinin alınacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada başkasının esrar içtiğini görmek malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin esrar içtiğini görmek sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine alamet eder.

Rüyada ot esrar görmek aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada esrar çalmak oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, çıkmaza düşeceğine, kısmetlerinden olacağına inanılır.

Rüyada esrar saklamak maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, planların aksayacağına, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments