Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada esrar satmak

Rüyada esrar satmak

Rüyada esrar satmak kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine işarettir.

Rüyada esrar satmak gördüyseniz:

  • Egonuzu anlaşılması gereken konulardan ya da pazarlıklardan uzak tutmalısınız.

Rüyada esrar satmak kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada esrar görmek yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, rahat bir hayatı olacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına alamet eder.

Rüyada polise esrar yakalatmak kişinin ağız tadına kavuşacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, çok iyi mevkilere geleceğine işaret eder.

Rüyada esrar içmek onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine işaret eder.

Rüyada esrar kullanmak gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada esrar çekmek aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada esrar otu görmek işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin esrar içtiğini görmek işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments