Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada esrar kullanmak

Rüyada esrar kullanmak

Rüyada esrar kullanmak ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, kısmetlerinin çoğalacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine, çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine işaret eder.

Rüyada esrar kullanmak gördüyseniz:

  • Belli bir konuyu sizin ele alış biçiminizle diğer tarafın ele alış biçimi arasında fark olabilir.

Rüyada esrar kullanmak o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, yoksulluktan sonra zengin olmaya yorulmaktadır.

Rüyada esrar ekmek arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ot esrar görmek kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına yorulur.

Rüyada sarılmış esrar görmek çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına alamet eder.

Rüyada esrar bulmak ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin esrar içtiğini görmek kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada esrar içen görmek her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada esrar görmek uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments