Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada esrar içmek

Rüyada esrar içmek

Rüyada esrar içmek alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, gelişeceğine, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, hedeflere ulaşamayacağına, maddi olarak zor bir döneme girileceğine, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, zengin olunacak bir işe girileceğine, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine alamet eder.

Rüyada esrar içmek gördüyseniz:

  • Bazı plan veya fikirlerinizi cesurca dile getirmeniz durumunda, bazı kişiler sizi takip edebilirler.

Rüyada esrar içmek kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, kişinin alım gücünün yükseleceğine, yeni bir alışkanlık edinileceğine delalet etmektedir.

Rüyada esrar içeni görmek çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada esrar çekmek mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada esrar otu görmek epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, dünya mallarının çoğalacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına yorulur.

Rüyada esrar görmek rahat bir hayat süreceğine, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada toz esrar görmek geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine inanılır.

Rüyada esrar çalmak maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine işaret eder.

Rüyada esrar yemek işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments