Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada esrar otu görmek

Rüyada esrar otu görmek

Rüyada esrar otu görmek onu isyan noktasına getireceğine, sadece makamının değil kazancının da artacağına, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada esrar otu gördüyseniz:

  • Aslında ne kadar dikkatli olursanız olun sıkıntı kaçınılmaz gibi görünüyor.

Rüyada ot esrar görmek Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada esrar otu görmek girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada esrar kullanmak bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, hayli sağlam başarılara imza atacağına, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada esrar çekmek horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada esrar tarlası görmek hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, onunla üzülüp, ağlayacağına delalet eder.

Rüyada başkasının esrar içtiğini görmek her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine işaret eder.

Rüyada esrar yetiştirmek rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada esrar satmak hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, ufkunun açılacağına, çok büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments