Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada esrar içeni görmek

Rüyada esrar içeni görmek

Rüyada esrar içeni görmek kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, huzurunun da yerine geleceğine, ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, hayatının daha kolay olacağına ve rüya sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, amaçlarına ulaşmaya, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada esrar içeni gördüyseniz:

  • Parasal durumunuzla ilgili ani bir rahatlama bekleyebilirsiniz.

Rüyada esrar içen görmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, kısmetlerinin de kapanacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin esrar içtiğini görmek ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, çok sevileceğine, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına alamet eder.

Rüyada sevgilinin esrar içtiğini görmek endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına yorulur.

Rüyada esrar içeni görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine inanılır.

Rüyada başkasının esrar içtiğini görmek yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına işaret eder.

Rüyada esrar görmek yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada esrar çekmek insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada esrar sarmak çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments