Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada esrar satın almak

Rüyada esrar satın almak

Rüyada esrar satın almak dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hastalığın biteceğine, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine tabir olunur.

Rüyada esrar satın almak gördüyseniz:

  • Yaptığınız işlerle kendinizden söz ettirmesini biliyorsunuz.

Rüyada esrar satın almak sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine yorulur.

Rüyada esrar kullanmak ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına delalet eder.

Rüyada esrar tarlası görmek evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, feraha ermeye yorulmaktadır.

Rüyada toz esrar görmek yeni işler yapılacağına, terfi edeceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada esrar çalmak hayatında yokluğun başgöstereceğine, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada esrar içen görmek kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, büyük bir karamsarlığa kapılacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine alamet eder.

Rüyada esrar satmak işlerinin yolundan çıkacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına delalettir.

Rüyada polise esrar yakalatmak çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments