Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eskimiş etek görmek

Rüyada eskimiş etek görmek

Rüyada eskimiş etek görmek günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, sorunsuz geçeceğine, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, insanlara öncülük edeceğine, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine alamet eder.

Rüyada eskimiş etek gördüyseniz:

  • İstikrarsızlık veya çok fazla soru sorulması gizlenen konuların ortaya çıkarak sizi üzmesine ya da çifte standarta neden olabilir.

Rüyada eski etek görmek iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine delalettir.

Rüyada eskimiş etek görmek kişinin elindekilerinden de olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, gözyaşlarının dineceğine tabir olunur.

Rüyada eski etek giymek hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına inanılır.

Rüyada etek yemek aydınlık bir döneme girileceğine, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine işarettir.

Rüyada eteğe basmak sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına işaret eder.

Rüyada krem rengi etek giymek hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, kaybedilen malları tekrar kazanacağına delalettir.

Rüyada dağın eteğinde uyumak kısa sürede evlat sahibi olacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, musibetlerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hediye etek almak yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, büyük sorunlarla boğuşulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments