Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada krem rengi etek giymek

Rüyada krem rengi etek giymek

Rüyada krem rengi etek giymek duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, çaresiz ve yalnız kalacağına, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, bahtının da çok parlak olacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada krem rengi etek giymek gördüyseniz:

  • Bazı işlere katkıda bulunmak veya bazı konular için mesai harcamak için sözler vermekten kaçınmanızda fayda var.

Rüyada krem rengi etek giymek yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, amaçlarına nail olacağına yorulur.

Rüyada krem rengi etek almak huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, maddi açıdan zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada krem rengi hırka giymek yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine delalet eder.

Rüyada krem rengi çizme giymek moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, sorunlarının ortadan kalkacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına rivayet eder.

Rüyada krem rengi ayakkabı giymek kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada krem rengi terlik giymek dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, araba alınacağına delalettir.

Rüyada krem rengi abiye giymek bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada krem rengi bluz giymek renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments