Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağın eteğinde uyumak

Rüyada dağın eteğinde uyumak

Rüyada dağın eteğinde uyumak güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine, şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dağın eteğinde uyumak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlarla daha iyi geçinmek için kendinizi fazla zorlamak durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada dağın eteğinde uyumak şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine işarettir.

Rüyada dağ eteği görmek bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dağın eteğinde olduğunu görmek bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada dağın eteğinde olmak garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dağın eteğini görmek deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına işarettir.

Rüyada dağda uyumak tüm hayatının durma noktasına geleceğine, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine delalet eder.

Rüyada etek giyip çıkarmak sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eteği yanmak dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments