Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hediye etek almak

Rüyada hediye etek almak

Rüyada hediye etek almak rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, adım atarken çok zorlanacağına, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına yorulmaktadır.

Rüyada hediye etek almak gördüyseniz:

  • Ne yapacaksanız tek başınıza yapmalısınız.

Rüyada hediye etek almak kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Rüyada etek hediye almak hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına tabir olunur.

Rüyada uzun etek giydiğini görmek dinamik olacağına, yokluk ve fakirlik göreceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine yorulur.

Rüyada mavi beyaz etek görmek iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, işe ve aşa kavuşacağına, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine işaret eder.

Rüyada etek öpmek düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz uzun etek görmek mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, kucaklaşacağına, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada eskimiş etek görmek neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına, rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine tabir olunur.

Rüyada etek kestiğini görmek keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, kazanç kapılarının kapanacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments