Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski etek giymek

Rüyada eski etek giymek

Rüyada eski etek giymek gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, makam ve kariyer sahibi olunacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine delalet eder.

Rüyada eski etek giymek gördüyseniz:

  • Belki biraz yalnız olmanızda fayda var.

Rüyada eski etek giymek huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eskimiş etek görmek düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski etek görmek ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada eteği ters giydiğini görmek güzel davetler alacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, kısmetin ve şansın açılacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine inanılır.

Rüyada okul eteği giymek büyük sorunların yaşanacağına, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına işaret etmektedir.

Rüyada renkli etek giydiğini görmek sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı kısa etek giymek yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Rüyada uzun etek giydiğini görmek kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments