Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski etek görmek

Rüyada eski etek görmek

Rüyada eski etek görmek çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine delalettir.

Rüyada eski etek gördüyseniz:

  • Parayla ilgili konularda fazla açılmaktan kaçınının.

Rüyada eskimiş etek görmek tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine delalet eder.

Rüyada eski etek giymek meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine inanılır.

Rüyada eski etek görmek üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, hayat boyu çok sevileceğine, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı uzun etek görmek maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına alamet eder.

Rüyada mor etek giydiğini görmek hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine rivayet eder.

Rüyada mini etek giymek endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine delalet eder.

Rüyada beyaz uzun etek giymek yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına yorulur.

Rüyada kirli etek giymek çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments