Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anneye masaj yapmak

Rüyada anneye masaj yapmak

Rüyada anneye masaj yapmak hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine işarettir.

Rüyada anneye masaj yapmak gördüyseniz:

  • Konuşmaktan çok icraate önem vermeniz size yardımı dokunabilecek veya sunacak şeyleri olan kişileri etkilemenizi sağlayabilir.

Rüyada anneye masaj yapmak atılan adımların sıkıntı yaratacağına, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına yorulur.

Rüyada erkeğe masaj yapmak iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birine masaj yapmak kazançlı işlere gireceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına yorulur.

Rüyada bir kadına masaj yapmak akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, ev sahibi olacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kişiye masaj yapmak hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, sorunların artacağına alamet eder.

Rüyada birinin sırtına masaj yapmak ticaretinin açılacağına, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, evlatlarından hayır bulacağına yorulur.

Rüyada sevdiğine masaj yapmak başarıların artacağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, kalp kırıklığı olacağına delalet eder.

Rüyada birinin ayağına masaj yapmak tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, sıkıntıların artacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments