Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine masaj yapmak

Rüyada birine masaj yapmak

Rüyada birine masaj yapmak zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, dertlerin yükünden kurtulacağına, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, kötü yollara gireceğine, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine delalettir.

Rüyada birine masaj yapmak gördüyseniz:

  • Kontrolünüz dışında son dakika değişiklikleri söz konusu olabilir.

Rüyada bir bayana masaj yapmak zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada anneye masaj yapmak sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, Allah katında günahlarının affolacağına, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına delalet eder.

Rüyada birinin ayağına masaj yapmak sosyal çevrenin değiştirileceğine, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişiye masaj yapmak kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine tabir olunur.

Rüyada ayak masajı yapmak musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşine masaj yapmak yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada babaya masaj yapmak fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada birinin başına masaj yapmak imkânlarını kaybedeceğine, kendisini çaresiz hissedeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments