Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişiye masaj yapmak

Rüyada sevdiğin kişiye masaj yapmak

Rüyada sevdiğin kişiye masaj yapmak sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, onlara sanat öğreteceğine, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiye masaj yapmak gördüyseniz:

  • Belli bir karar vermeniz gerekiyorsa, üzerinde bir süre düşünmeden vermemelisiniz.

Rüyada sevdiğin kişiye masaj yapmak Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğine masaj yapmak güvenli ve mutluluk dolu seyahate, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine rivayet eder.

Rüyada başbakana masaj yapmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada ünlü birine masaj yapmak iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Rüyada sırta masaj yapmak büyük mutluluk duyulacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına işarettir.

Rüyada bir erkeğe masaj yapmak sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına alamet eder.

Rüyada birinin sırtına masaj yapmak hastalığın biteceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, rahatının ve ağız tadının kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliye masaj yapmak yeni işler peşinde koşulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments