Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin ayağına masaj yapmak

Rüyada birinin ayağına masaj yapmak

Rüyada birinin ayağına masaj yapmak yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kötü giden işlerin düzeleceğine, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin ayağına masaj yapmak gördüyseniz:

  • Yaşam standardınızı yükseltmenize veya geleceğinizle ilgili olumlu adımlar atmanıza faydası olabilecek kişilerle konuşabilirsiniz.

Rüyada ayak masajı yapmak rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına delalettir.

Rüyada birinin ayağına masaj yapmak sevineceğine, adeta havalara uçacağına, maddi konuların çözüme kavuşacağına, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına inanılır.

Rüyada ayak masajı yaptırmak herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına işaret eder.

Rüyada ayağına masaj yaptırmak sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine inanılır.

Rüyada ölmüş birine masaj yapmak kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, yapılan işin bol kazanç getireceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada başbakana masaj yapmak kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, çekilen zahmetin çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliye masaj yapmak yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadına masaj yapmak elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan rüya sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments