Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadına masaj yapmak

Rüyada bir kadına masaj yapmak

Rüyada bir kadına masaj yapmak yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, kazancın günden güne artacağına, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına işaret eder.

Rüyada bir kadına masaj yapmak gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla yemek yiyebilir ya da içki içebilirsiniz, fikirlerinizi abartılı şekilde sergileyebilir ya da tutamayacağınız sözler verebilirsiniz.

Rüyada kadına masaj yapmak büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine, var olan hastalıklarının şifa bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kadına masaj yapmak maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, onlar sayesinde moral bulacağına yorulur.

Rüyada ölen birine masaj yapmak uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine delalet eder.

Rüyada başbakana masaj yapmak verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına inanılır.

Rüyada ölüye masaj yapmak çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkeğe masaj yapmak ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, bir koyulan işten yüz kazanılacağına alamet eder.

Rüyada birine kalp masajı yapmak sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine yorulur.

Rüyada ayak masajı yapmak maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments