Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeğe masaj yapmak

Rüyada erkeğe masaj yapmak

Rüyada erkeğe masaj yapmak çok iyi paralar kazanılacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine alamet eder.

Rüyada erkeğe masaj yapmak gördüyseniz:

  • Çevreniz, planlarınızı hoş karşılamayabilir.

Rüyada bir erkeğe masaj yapmak sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada erkeğe masaj yapmak maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, çalışkan bir kişi olunacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalp masajı yapmak dolandırılacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüye masaj yapmak yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğine masaj yapmak bol rızık elde edeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ünlü birine masaj yapmak parasal olarak çok kazanç elde edileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine delalet eder.

Rüyada kadına masaj yapmak iyi geçiminin devam edeceğine, ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına delalet eder.

Rüyada ölen birine masaj yapmak saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, parasız ve işsiz kalacağına, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments