Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğine masaj yapmak

Rüyada sevdiğine masaj yapmak

Rüyada sevdiğine masaj yapmak kendine döneceğine, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, zor günlerin yaşanacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğine masaj yapmak gördüyseniz:

  • Başlangıçta olanlar hoşunuza gitmese de, sonunda olanlar veya sonuçlar hoşunuza gidebilir.

Rüyada sevdiğin kişiye masaj yapmak büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada sevdiğine masaj yapmak hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına, istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına işarettir.

Rüyada masaj yapmak idealist kimse olacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına rivayet eder.

Rüyada bebeğe kalp masajı yapmak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada ölen birine masaj yapmak atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada omuza masaj yapmak işinde çok ilerleyeceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, çok yorulacağına alamet eder.

Rüyada erkeğe masaj yapmak takdir toplayacak işler yapacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına rivayet eder.

Rüyada bir kadına masaj yapmak eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments