Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin sırtına masaj yapmak

Rüyada birinin sırtına masaj yapmak

Rüyada birinin sırtına masaj yapmak her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede rüya sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, pek az kazanç getireceğine delalet eder.

Rüyada birinin sırtına masaj yapmak gördüyseniz:

  • İlginç yerlere yapılacak ziyaretler yaratıcılığınızı arttırabilir.

Rüyada sırta masaj yapmak çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine delalettir.

Rüyada birinin sırtına masaj yapmak yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, hayatının kolaylaşacağına rivayet eder.

Rüyada sırtına masaj yaptırmak bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada babaya masaj yapmak sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, daha sonra işlerin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebeğe kalp masajı yapmak durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğine masaj yapmak eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine rivayet eder.

Rüyada ünlü birine masaj yapmak büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, bol kazançlı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir bayana masaj yapmak elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, böylece kendine güveneceğine, büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments