Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sur görmek

Rüyada eski sur görmek

Rüyada eski sur görmek elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, elinin darlığa düşeceğine, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına inanılır.

Rüyada eski sur gördüyseniz:

  • Size zorluk çıkartan bazı iş birliklerini veya ilişkileri hayatınızdan çıkartabilir veya vazgeçilmez olanlarla ilişkilerinizi kuvvetlendirebilirsiniz.

Rüyada eski sur görmek zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına inanılır.

Rüyada yüksek sur görmek çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, güzel bir hayat süreceğine, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz araba surmek bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine, ona yakınlaşmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada tarihi sur görmek iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına işaret eder.

Rüyada kale sur görmek kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına, iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sur kapısı görmek uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, borçlarınızın canınızı sıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada survivor görmek potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, elde edilen nasibin artacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada surun üflendiğini görmek gönlünce bir hayata kavuşacağına, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments