Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sur kapısı görmek

Rüyada sur kapısı görmek

Rüyada sur kapısı görmek sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, üzüntülerin biteceğine, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, güvenini sarsacağına delalet eder.

Rüyada sur kapısı gördüyseniz:

  • Endişeleri kafanızdan atmalısınız.

Rüyada sur kapısı görmek yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine tabir olunur.

Rüyada suriye gitmek hayır getirecek bir işe girileceğine, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada surdan atlamak kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, sıkıntılarını atacağına, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına işaret eder.

Rüyada sur üflendiğini görmek yönetici makamına geleceğine, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine alamet eder.

Rüyada surun üflendiğini görmek mutluluğunu çoğaltacağına, neşesinin yerine geleceğine, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada surlara çıkmak geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sur kale görmek hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine yorulur.

Rüyada survivor görmek kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments