Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek sur görmek

Rüyada yüksek sur görmek

Rüyada yüksek sur görmek çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, çok iyi mevkilere geleceğine, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, çareyi başka yerlerde arayacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına işarettir.

Rüyada yüksek sur gördüyseniz:

  • Daha fazla sosyalleşerek, eski tanıdık veya meslektaşlarla bir araya gelerek ya da iletişim kanallarını en iyi şekilde kullanarak belli konularda başarı veya ilerleme kaydedebilirsiniz.

Rüyada yüksek sur görmek müşterilerinin çoğalacağına, kalben çok rahat edileceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına rivayet eder.

Rüyada kale suru görmek duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına yorulur.

Rüyada survivor görmek para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada suriye görmek büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine işarettir.

Rüyada kale sur görmek yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren rüya sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada surlara tırmanmak adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, elinin darlık içinde kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sur sesini duymak attığı her adımda zarara uğrayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına delalettir.

Rüyada tarihi sur görmek kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments