Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarihi sur görmek

Rüyada tarihi sur görmek

Rüyada tarihi sur görmek saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, bolluk içinde yaşayacağına, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına rivayet eder.

Rüyada tarihi sur gördüyseniz:

  • Karar alınması gereken konuları ertelemek gerekiyor.

Rüyada tarihi sur görmek çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kale sur görmek kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına yorulur.

Rüyada sur sesini duymak rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine işaret eder.

Rüyada survivor görmek işinin başına geçeceğine, sıkılacağına ve üzüleceğine, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada diyarbakır surlarını görmek iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada suriye görmek zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada suriyeli görmek kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada sur kapısı görmek eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments