Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada surun üflendiğini görmek

Rüyada surun üflendiğini görmek

Rüyada surun üflendiğini görmek aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, işlerinde atılıma geçeceğine, kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada surun üflendiğini gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizde bazı anlaşmazlıklara karşı açık olacaksınız.

Rüyada suriye sınırını görmek çok büyük başarılar kazanacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada surdan atlamak ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, zengin bir hayata sahip olunacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sur kale görmek kendisi için isabetli adımlar atacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine yorulur.

Rüyada sur görmek evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine işarettir.

Rüyada surun üflendiğini görmek kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine işarettir.

Rüyada surlar görmek karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine alamet etmektedir.

Rüyada surlara çıkmak rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada sur kapısı görmek kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments