Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada survivor görmek

Rüyada survivor görmek

Rüyada survivor görmek iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, hayat düzeninin alt üst olacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, isminden sıkça söz ettireceğine işaret etmektedir.

Rüyada survivor gördüyseniz:

  • Herkesin biraz eğlenmeye ihtiyacı vardır.

Rüyada surdan atlamak küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, hayat içinde çok rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kale suru görmek hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Rüyada surlar görmek eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada survivor görmek hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine işaret eder.

Rüyada surlara tırmanmak zahmetli bir işin altından kalkılacağına, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına rivayet eder.

Rüyada sur görmek kişinin işlerinin yoluna gireceğine, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına, hak yolunda bir yaşam süreceğine delalet eder.

Rüyada tarihi sur görmek üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, bereket ve huzur getireceğine delalettir.

Rüyada beyaz araba surmek yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments