Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kale sur görmek

Rüyada kale sur görmek

Rüyada kale sur görmek problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine yorulur.

Rüyada kale sur gördüyseniz:

  • Kaba davranışları olan bir kişinin aklınızı karıştırmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada sur kale görmek huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine yorulur.

Rüyada kale suru görmek eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine işaret eder.

Rüyada kale sur görmek kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına delalet etmektedir.

Rüyada sur sesini duymak geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada sur sesi duymak çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada eski sur görmek eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, sermaye kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sur kapısı görmek karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, elini attığı her işi yerine getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına delalettir.

Rüyada suriyeyi görmek kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments