Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz araba surmek

Rüyada beyaz araba surmek

Rüyada beyaz araba surmek bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine, bundan hayır göreceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz araba surmek gördüyseniz:

  • Eşiniz veya sevgilinizle bazı görüş ayrılığınız olabilir.

Rüyada beyaz araba surmek uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada diyarbakır surlarını görmek ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sur görmek ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, yakın zamanda rahat edeceğine, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına delalettir.

Rüyada sur kapısı görmek parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, hileye ve fesada başvurmayacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada suriye görmek kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, hayali kurulan eve ulaşmaya, beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada suriyeli görmek kısmetinin de açılacağına, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada survivor görmek evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına delalet eder.

Rüyada surlara çıkmak sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments