Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyle top oynamak

Rüyada eski sevgiliyle top oynamak

Rüyada eski sevgiliyle top oynamak bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, çok büyük menfaatler kazanacağına, sıkıntı yaşanacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle top oynamak gördüyseniz:

  • Rekabetçi yönünüzü hafife alan bazı kişiler ilerlemek istediğiniz önemli bir yolda sizi engellemeye çalışabilirler.

Rüyada eski sevgiliyle top oynamak yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına inanılır.

Rüyada sevgiliyle top oynamak daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle kar oynamak kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle oynamak şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, kişinin hedeflediği işi alacağına delalettir.

Rüyada mezarlıkta top oynamak büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, uygulayacağına yorulur.

Rüyada topla oynamak ona özlemle sarılacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada top oynamak ve gol atmak başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına işaret eder.

Rüyada başbakanla top oynamak hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments