Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıkta top oynamak

Rüyada mezarlıkta top oynamak

Rüyada mezarlıkta top oynamak mutsuz ve üzgün olacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, kapalı olan kısmetinin açılacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, yorulacağına delalettir.

Rüyada mezarlıkta top oynamak gördüyseniz:

  • Sonradan üzülmektense güvenliği ön planda tutmakta fayda var.

Rüyada mezarlıkta top oynamak hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına delalettir.

Rüyada cimende top oynamak rüya sahibinin içine kapanacağına, ticarete atılacağına, hedeflere ulaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada karpuzla top oynamak büyük kazanç elde edeceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına tabir olunur.

Rüyada yakan top oynamak bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine delalettir.

Rüyada plastik top oynamak yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına delalettir.

Rüyada sokakta top oynamak rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, çok sayıda borca gireceğine, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada havuzda top oynamak hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, mutluluk bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada çamurda top oynamak maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments