Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakanla top oynamak

Rüyada başbakanla top oynamak

Rüyada başbakanla top oynamak içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, bütçesinin genişleyeceğine rivayet eder.

Rüyada başbakanla top oynamak gördüyseniz:

  • Alışılmadık fikirler maddi, manevi veya fiziksel anlamda size yardımcı olacağa benziyor.

Rüyada başbakanla top oynamak beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına, en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına inanılır.

Rüyada denizde top oynamak yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yolda top oynamak huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalettir.

Rüyada sokakta top oynamak bahtının açık olacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, sevinçli ve mutlu haberler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada okulda top oynamak işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, gözünün de gönlünün de doyacağına, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine inanılır.

Rüyada sevgiliyle top oynamak yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada deniz kenarında top oynamak rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada iyi top oynamak özel hayatında mutluluğu yakalamasına, genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments