Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyle oynamak

Rüyada eski sevgiliyle oynamak

Rüyada eski sevgiliyle oynamak olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, iş ve mekan değiştireceğine, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle oynamak gördüyseniz:

  • O yüzden bazı konularda düşük profil çizmenizde fayda var.

Rüyada eski sevgiliyle top oynamak ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken rüya sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle oynamak bereketli bir yaşama sahip olunacağına, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle kar oynamak bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına delalet eder.

Rüyada eski arkadaşlarla oyun oynamak zor ve karamsar günler geçireceğine, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyle karşılıklı oynamak büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına işarettir.

Rüyada sevgiliyle top oynamak hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliyle kartopu oynamak isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine alamet eder.

Rüyada sevgiliyle oyun oynamak planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments