Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada topla oynamak

Rüyada topla oynamak

Rüyada topla oynamak rakipsiz hale geleceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına delalettir.

Rüyada topla oynamak gördüyseniz:

  • Aşırı masraflardan kaçının.

Rüyada top oynamak ve gol atmak yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine yorulur.

Rüyada birisiyle top oynamak zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına işaret eder.

Rüyada okulda top oynamak karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişiyle top oynamak sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deniz kenarında top oynamak olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine delalet eder.

Rüyada yakan top oynamak karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş biriyle top oynamak hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, mal veya dünyalığına gelecek zarara, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada akrabalarla top oynamak dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments