Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyle top oynamak

Rüyada sevgiliyle top oynamak

Rüyada sevgiliyle top oynamak uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, geçim derdi yaşamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına, daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada sevgiliyle top oynamak gördüyseniz:

  • Biraz çabalamanız gerekiyor.

Rüyada sevgiliyle top oynamak kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına, uğradığı zararın telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle top oynamak işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, kişinin esenlik bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizde top oynamak özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, size başarı getirecek adımlar atmanıza rivayet eder.

Rüyada erkeklerle top oynamak hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iyi top oynamak maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına işaret eder.

Rüyada yolda top oynamak ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ormanda top oynamak ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşlarla top oynamak çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, iyi geçineceğine, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments