Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyle kar oynamak

Rüyada eski sevgiliyle kar oynamak

Rüyada eski sevgiliyle kar oynamak ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle kar oynamak gördüyseniz:

  • Değişimden kaçınmamamnız değecek kişilerle ilişkilerinizi geliştirmenizi sağlayabilir.

Rüyada eski sevgiliyle kar oynamak sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle top oynamak çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yeni insanlarla tanışacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle oynamak herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına delalettir.

Rüyada arkadaşlarla kar oynamak ün salacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine işarettir.

Rüyada beyaz karla oynamak şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kar üzerinde oynamak herkesin takdirinin toplanacağına, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada karla oynamak rahatsızlıklarla boğuşulacağına, daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine delalet eder.

Rüyada kar oynamak düzenin bozulacağına, alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments