Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada top oynamak ve gol atmak

Rüyada top oynamak ve gol atmak

Rüyada top oynamak ve gol atmak becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, işlerin günden güne açılacağına, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada top oynamak ve gol atmak gördüyseniz:

  • Uyumsuzlukları giderme veya sizin bakış açınızı anlamalarını sağlama şansınız yüksek olabilir.

Rüyada top oynamak ve gol atmak uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, kredi çekileceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada top oynamak gol atmak kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada topla gol atmak büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, birikimlerine büyük zarar  geleceğine, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada futbol oynamak gol atmak güzel günler için yaşayacağına, çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine, kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine işaret eder.

Rüyada futbol oynamak ve gol atmak düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine yorulur.

Rüyada futbol gol atmak yanlış seçimler yapacağına, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine işarettir.

Rüyada kaleye gol atmak karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada futbol maçında gol atmak zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments