Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyle telefonda mesajlaşmak

Rüyada eski sevgiliyle telefonda mesajlaşmak

Rüyada eski sevgiliyle telefonda mesajlaşmak zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, ofisteki ağız tadının kaçacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, kötü bir duruma düşürüleceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle telefonda mesajlaşmak gördüyseniz:

  • Akşam saatleri ise, iş hayatımız, diğerleri üzerinde yaratılabilecek etki açısından olumlu şekilde değerlendirilebilir.

Rüyada eski sevgiliyle telefonda mesajlaşmak içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle mesajlaşmak yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, darlık çektiği günlerini unutacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada telefonda mesajlaşmak mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada telefonla mesajlaşmak kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada cep telefonuyla mesajlaşmak verilen sözlerin yerine getirileceğine, ortaklıkların bozulacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada sevgiliyle mesajlaşmak huzuru yakalayacağına, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına yorulur.

Rüyada küs olduğun biriyle mesajlaşmak verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, verimin her geçen gün artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği erkekle mesajlaşmak içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, kavgaların büyüyeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments