Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği erkekle mesajlaşmak

Rüyada sevdiği erkekle mesajlaşmak

Rüyada sevdiği erkekle mesajlaşmak malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, birçok konuda daha dikkatli olunacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, rahat bir yaşama kavuşulacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, geçiminin zorlaşacağına işarettir.

Rüyada sevdiği erkekle mesajlaşmak gördüyseniz:

  • Sizi heyecanlandırmayan veya hakkında olumlu düşünceler beslemediğiniz bazı iş, plan veya konuları rafa kaldırmak eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada sevdiğin erkekle mesajlaşmak uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği erkekle mesajlaşmak aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, korkularından, kötü duygularından arınacağına, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin biriyle mesajlaşmak verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan rüya sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin kişiyle mesajlaşmak şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin insanla mesajlaşmak zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği insanla mesajlaşmak para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına işarettir.

Rüyada sevdiği kişiyle mesajlaşmak epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, yaşam enerjisine kavuşacağına, işlerinin günden güne bozulacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinle mesajlaşmak ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments